Gå til forsiden

Klik for at se billedet i høj opløsning. Fotoet er venligst udlånt fra Bulbjerg.dk © Flemming Christiansen.Bulbjerghjemmet
Bulbjerghjemmet er indrettet i Kæret gammel skole og beliggende i det smalle landområde mellem Limfjorden og Vesterhavet - en ualmindelig, afvekslende og naturskøn egn. Velegnet til lejerskole for de, som vil studere natur, landbrug, fiskeri, o. lign. Der er store fredede naturområder, og fiskerlejet ved Lildstrand, er ikke overrendt af turister. Der er ca. 4 km. til havet og 1 km. til Lund Fjord, en lavvandet gren af Limfjorden.

Bulbjerghjemmet er en selvejende institution, hvis højeste myndighed er repræsentantskabet. Se vedtægter. Det består af en række af egnens gymnastik-, ungdoms- og idrætsforeninger. Der udlejes til: lejrskoler, ferielejr, weekendophold, kurser, familiefester m.v.
Der er sovepladser til 62 fordelt på to bygninger med 12 værelser med plads til 4 personer som deler toileter og bad.
En ny bygning hvor der er 4 værelser med plads til 3 personer, samt et værelse med plads til 2 personer. I dette hus er der også 2 handikapvenlige toileter med bad.

Hovedbygningen indeholder foruden køkken, opholdsstue og handicapvenligt-toilet en stor spisesal med plads til 70 personer. Udenfor er der et stort græsareal til boldspil, bålplads, en stor sandkasse, petanquebane og meget andet.
Se i stort format... Se i stort format... Se i stort format... Se i stort format... Se i stort format... Se i stort format...


Bulbjerghjemmet - Senåvej 25 - 7741 Frøstrup - info@bulbjerghjemmet.dk