Gå til forsiden

Klik for at se billedet i høj opløsning. Fotoet er venligst udlånt fra Bulbjerg.dk © Flemming Christiansen.Nyt fra os
Corona
Da landet jo på det nærmeste er lagt ned, på grund af corona, er vi jo på Bulbjerghjemmet også ramt af forsamlings forbuddet. Derfor er det os en stor glæde, at dem der har haft en booking i dennne tid, har vist stor forståelse og tillid. Når vi har været nødt til at beholde depositum, samt ved at valg af at flytte sin booking til et senere tidspunkt. Det vil vi gerne sige mange tak for.

-o-
Bulbjerghjemmet har jo som mange ved, i en årerække haft et stort ønske om, at kunne tilbyde bedre og mere moderne faciliter, i det vi kalder "sommerhuset". Nu tør vi godt løfte sløret lidt. For efter et stort stykke arbejde, er det lykkedes bestyrelsen i samarbejde med Projekter.nu, som er vores fundraiser. At kunne rejse 850.000 af de 960.000 som projektet er budgetteret til at koste. De er fordelt på følgende fonde;
De lokale LAG midler: 300.000 - Også der for det fine logo på vores hjemmesiden.
A.P. Møller fonden: 200.000
Klim sparekasse; 25.000
I.F. Lemvig Müller fonden 25.000.
Hunstrup Østerild Sparekasse fonden 25.000
Der til vores engne midler, vi kan skyde ind i projektet: 300.000. Vi har stadig tre ansøgninger ude, og vi håber selvfølgeligt at de gerne vil hjælpe med et beløb også.
Vi vil gerne rette en stor tak, til de fonde der har vist os den store tillid, og det siger vi mange tak for.

-o-
Vi kan med stor glæde, melde ud at vi har sat gang i vores byggeri. Ole Mommer (Formand for bestyrelsen) og Jesper Langgard (Tømremester) har taget første spadestik.
Vi håber snarest at selve byggeriet, starter op.

Førstespade stik.
Klik for at se billedet i høj opløsning. Fotoet er venligst udlånt fra Bulbjerg.dk © Flemming Christiansen.
-o-
Bestyrelsen har fået en lille påmindelse fra, vores revisor, der går på at vi ikke helt håndhæver det der står i vores lejekontrakt.
Dette har vi gjort udfra, at vi gerne vil hjælpe vores lejere, men det er åbenbart ikke helt i orden.
Regler er regler, og dem er vi nødt til at overholde.
Så fra 15/5-2020 skal alle nye lejekontrakter der udsendes, returneres indenfor 14 dage, med underskrift.
Depositum skal indbetales, senest den dato der står på lejekontrakten.
Hvis dette ikke bliver overholdt, er lejekontrakten ikke gyldig. Bulbjerghjemmet vil så bevare retten til, uden nogen hæftelse, at udleje til anden side.

-o-
I skal da ikke snydes for lidt nyt fra "vedligholdet". Der er, i løbet af vinteren, blevet frisket op i de to toilet og baderum. Her er opsat nye lofter, ny belysning, ventilation og væggene er malet. Skillevæggene mellem toiletter og baderummene, er også renoveret og fornyet, hvor det har været nødvndigt. Det er blevet rigtig flot, så vi håber at i vil nyde de flotte faver, nyt lys og forbedret ventilation.
Se i stort format... Se i stort format... Se i stort format... Se i stort format... Se i stort format... Se i stort format...


Bulbjerghjemmet - Senåvej 25 - 7741 Frøstrup - info@bulbjerghjemmet.dk