Gå til forsiden

Deutsch
Åben husVelkommen og tak til vore gæster
Velkommen til alle vore gæster, der besøger os, såvel nye, som alle jer der besøger os år efter år. Vi håber vi til stadighed kan opfylde jeres ønsker, om et dejligt og givtig ophold, til glæde for alle, som du/I har inviteret med på netop dit/jeres ophold.

Tak til alle, der bakker op om stedet. Dette gælder vore lejere, vore medlemmer, vor lokale befolkning og vore sponsorer, store som små. Uden alle jer, kunne vi ikke skabe stedet midt i Nordvestjyllands Naturperle.

Medlem: Ønsker du at blive medlem er du velkommen til at kontakte os.
Kontingent 2014: Personer kr. 50 - Foreninger og virksomheder kr. 400.

2013 blev igen godt besøgt, og vi håber vore lejere fik en masse gode oplevelser med sig hjem. Vi håber hver gang, at vi kan bidrage med omgivelser og natur til glæde for alle. Vor bookingkalender er stadig godt besøgt endog i mange år frem, og dette vidner om, at der findes et sted, hvor mennesker kan li' at komme. Bestyrelsen værdsætter det, og besluttede i efteråret 2013, at "Fantasiens Legeplads", i 2014 skal indeholde en renovering af vore værelser, med nye madrasser, nye døre og vinduer i hovedbygning. Samtidig påbegyndes indretning af læhegn med integreret legepladser i tråd med området - dette arbejde glæder vi os meget til. Samtidig håber vi på at "Sommerhuset" snart kan komme i nye rammer, med plads til overnatning og med mulighed for en masse aktiviteter her, herunder kan nævnes en musiks oase.

Ovennævnte renoveringer og nyskabelser kan kun blive muligt, med stor opbakning fra vore brugere og ikke mindst de virksomheder og fonde, der bidrager med økonomisk støtte til os. TAK skal lyde varmt herfra.

Du kan via hjemmesidens menupunkter, finde andre relevante oplysninger om stedet og de nærliggende muligheder.

Vor motto er og vild altid være: Er du tilfreds, sig det til andre. Er du utilfreds sig det til os.


Velmødt og på gensyn på Bulbjerghjemmet.

Bestyrelsen
Se i stort format... Se i stort format... Se i stort format... Se i stort format... Se i stort format... Se i stort format...


Bulbjerghjemmet - Senåvej 25 - 7741 Frøstrup - info@bulbjerghjemmet.dk