Om os


Velkommen og tak til vore gæster

Velkommen til alle vore gæster, der besøger os, såvel nye, som alle jer der besøger os år efter år. Vi håber vi til stadighed kan opfylde jeres ønsker, om et dejligt og givtig ophold, til glæde for alle, som I har inviteret med på netop jeres ophold.

Tak til alle, der bakker op om stedet. Dette gælder vore lejere, vore medlemmer, vor lokale befolkning og vore sponsorer, store som små. Uden alle jer, kunne vi ikke drive stedet midt i Nordvestjyllands Naturperle.

Medlem: Ønsker du at blive medlem er du velkommen til at kontakte os.
Kontingent: Personer kr. 50 – Foreninger og virksomheder kr. 400.

Vi i bestyrelsen har et stort ønske om at Bulbjerghjemmet, kan blive et fristed for vores lejere. Hvor man kan finde ro og fred, i den flotte natur der omgiver Bulbjerghjemmet.
Der er muligheder i massevis her på stedet, både for børn og voksne – unge som ældre. Vi ønsker at give muligheder for alle kan komme i huset, og nyde godt af vores store gæstfrihed.
Vi har i de senere år etableret legeplads, bålpladsen er opgraderet. Køkkenet er opgraderet med nye ovne og hvidevare, og på IT siden er der etableret trådløs netværk, desuden er der monteret et tv i den lille stue.
Det er dog ikke vores plan at man skal sidde inde og kukkelure, der er jo store og flote natur oplevelser, lige uden for døren.

En tur til Bulbjerg, hvor man kan trave en ordentlig tur, og blive “blæst” godt igennem. Her kan naturen næsten ikke blive “for meget”
Vi kan også anbefale at gå en natte tur, der er nærmest ingen lys forurening på Bulbjerg, så stjerne himmelen står bare skarpere her. Desuden er man jo også tættere på stjernerne på Bulbjerg

Du kan via hjemmesidens menupunkter, finde andre relevante oplysninger om stedet og de nærliggende muligheder.

Vor motto er og vil altid være: Er du tilfreds, sig det til andre. Er du utilfreds sig det til os.

Velmødt og på gensyn på Bulbjerghjemmet.


Os der er tilknyttet Bulbjerghjemmet

Bestyrelse:

Ole Mommer – Formand – Teknik.

Gerhard Godiksen – Næstformand.

Lasse Vilsen – Kassér – IT og hjemmeside.

Andreas Godiksen – Bestyrelsesmedlem.

Gitte Mortensen – Bestyrelsesmedlem.

Børge Larsen – Bestyrelsesmedlem.

Annelise Pedersbæk – Bestyrelsesmedlem.

Udlejning og Pedel.

Mette Vilsen – Udlejning.

Jette Mommer – Pedel.

Aksel Ravn – Hjælpe pedel.